Over VBGL

Meer dan glas

VBGL is een vooruitstrevend bedrijf dat werkprocessen van haar cliënten wil verbeteren en stroomlijnen door het bieden van totaaloplossingen op het gebied van industriële benodigdheden, apparatuur en glasgerelateerde toepassingen. VBGL heeft vooral langlopende relaties en staat bekend als een solide bedrijf dat zowel standaard als maatwerk kan leveren aan diverse soorten opdrachtgevers en branches.

Beste van twee werelden

De afgelopen jaren heeft VBGL zich ontwikkeld van groothandel voor het laboratorium en de industrie met eigen glas-instrumentenmakerij tot een innovatieve totaalaanbieder, consultant én producent van glasgerelateerde toepassingen, zowel op het gebied van prototyping als seriematige productie. De toepassingsgebieden en mogelijkheden van VBGL's producten zijn onbegrensd en worden dagelijks wereldwijd ingezet.

Transparantie

De bedrijfsstructuur en de heldere opzet van VBGL's processen zorgen ervoor dat wij kennis en kunde op diverse gebieden met elkaar koppelen om zo tot het meest optimale eindproduct te komen voor onze klanten. Wij werken direct samen met fabrikanten in binnen- en buitenland om onze klanten een compleet en up-to-date assortiment te bieden. Een hoge kwaliteit tegen een marktconforme prijs is een voorwaarde voor opname in ons assortiment.

De kracht van verbeelding

Met oplossingsgerichte innovaties in verschillende toepassingsgebieden bedienen we onze klanten in een keur aan sectoren. Onze innovatieve capaciteiten zijn zichtbaar in ons hele producten- en dienstenaanbod en laten telkens weer zien hoe we onze inzichten in de wereld van de klant weten te vertalen in zinvolle oplossingen en toepassingen. Wat VBGL drijft is innovaties en oplossingen creëren die belangrijk zijn voor bedrijven.


Aanbiedingen

right left
 • WIJDHALSFLES (Duran)
  Bruine Fles+dop 5 l WH GLS 80
  252,00
  Details
 • EXSICCATOR (Duran® borosilicaatglas)
  Exsiccator knop Novus 300mm
  422,00
  Details
 • PLATBODEMKOLF (Duran)
  Kolf Duran platbodem 3000ml
  58,12
  Details
 • WIJDHALSFLES (Duran)
  Laboratorium fles 5000ml GLS80 + dop
  277,00
  Details
 • RONDBODEMKOLF (Duran)
  Platbodemkolf rondbodem wm 6000ml
  104,00
  Details
 • ERLENMEYERKOLF (Duran borosilicaatglas)
  X10 erlenmeyer superduty 1000ml n.m.
  152,00
  Details
 • ERLENMEYERKOLF (Duran borosilicaatglas)
  X10 erlenmeyer superduty 1000ml w.m.
  167,00
  Details
    

Partners