01 december, 2016

VBGL ontwikkelt mee aan superieure espressomachine

Al vanaf 1984 streeft Kees van der Westen naar perfectie binnen het bouwen van de allerbeste espressomachines.  De afgelopen zomer beleefde zijn nieuwe ‘progressive pre-infusion cylinder system’, oftewel PPIC, zijn wereldwijde debuut op de World of Coffee beurs in Dublin. VBGL is best trots om te vermelden dat zij hebben meegewerkt aan de ontwikkeling van deze superieure machine.

01 december, 2016

VBGL, uw full service supplier

VBGL Scientific is de ideale partner voor zowel eenmalige aankopen en jaarlijkse grootverbruik contracten. Ons bestelsysteem biedt een schakel binnen ERP-integratie van onze klanten, voor een efficiëntere afhandeling van orders. Wij bieden ook de mogelijkheid van voorraadbeheer op locatie, zodat onze klanten altijd verzekerd zijn van voldoende voorraden.

10 oktober, 2016

Nieuwe Lab Consumables catalogus van VBGL!

Vers van de pers: VBGL Scientific presenteert haar nieuwe Lab Consumables catalogus, die een compleet en uitgebreid assortiment verbruiksartikelen voor GC, HPLC en Headspace-analyse laat zien, bestaande uit vials, septa, afdichtingen, filters, crimper-tangen en andere accessoires. Naast alle standaard items voor vrijwel alle gangbare instrumenten in de chromatografie markt, voert VBGL ook speciale productie edities van flesjes, septa en de combinatie afdichtingen volgens de specificaties van de klant. De producten worden wereldwijd verkocht, zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan geldende normen en specificaties.

04 oktober, 2016

300 meter in de diepte staren door hoogste glazen brug ter wereld

China is een populaire attractie rijker: afgelopen weekend werd daar de langste en hoogste glazen brug ter wereld geopend voor publiek. De Zhangjiajie Grand Canyon Glass Bridge is een ware uitdaging voor mensen met hoogtevrees, de 430 meter lange constructie hangt maar liefst 300 meter boven de grond. 

24 juni, 2016

Living Energy

'Living Energy' is een afstudeerproject van Ermi van Oers (Willem de Kooning Academy in Rotterdam), waaraan VBGL heeft meegewerkt.

Klimaatverandering en de toenemende schaarste van grondstoffen en materialen kenschetsen een behoefte aan dringende vervangingssystemen en het herdefiniëren van onze relatie met natuur, vindt Ermi. Zij is gefascineerd door het feit dat de energie is opgeslagen in plaatsen waar we ons niet bewust van zijn. Ermi ziet het als haar doel als ontwerper om deze energie zichtbaar te maken en mensen te inspireren met de potentiële krachten uit natuurlijke processen in toekomstige systemen. Zij wil de prachtige poëtische kant tonen van deze 'levende energie' en een nieuwe verbinding maken tussen mens, natuur en techniek.

27 mei, 2016

VBGL levert laboratorium opstelling voor tv-programma!

VBGL heeft meegewerkt aan een nieuw RTL tv-programma Professor Nicolai & Dr. Beckand. Het is een spectaculaire en humoristische spelshow waarin Ruben Nicolai en Tijl Beckand als wetenschappers Professor Nicolai & Dr. Beckand allerlei proeven en testen uitvoeren. Dit alles natuurlijk in dienst van de wetenschap.

27 mei, 2016

Expositie: "GLASSFEVER" hedendaagse kunst in glas Dordrecht

Lange tijd was glaskunst vooral decoratieve kunst. Dat is veranderd. Glassfever laat zien hoe hedendaagse autonome kunstenaars hun ideeën vormgeven in glas.

Aanbiedingen

right left
 • WIJDHALSFLES (Duran)
  Bruine Fles+dop 5 l WH GLS 80
  252,00
  Details
 • EXSICCATOR (Duran® borosilicaatglas)
  Exsiccator knop Novus 300mm
  422,00
  Details
 • PLATBODEMKOLF (Duran)
  Kolf Duran platbodem 3000ml
  58,12
  Details
 • WIJDHALSFLES (Duran)
  Laboratorium fles 5000ml GLS80 + dop
  277,00
  Details
 • RONDBODEMKOLF (Duran)
  Platbodemkolf rondbodem wm 6000ml
  104,00
  Details
 • ERLENMEYERKOLF (Duran borosilicaatglas)
  X10 erlenmeyer superduty 1000ml n.m.
  152,00
  Details
 • ERLENMEYERKOLF (Duran borosilicaatglas)
  X10 erlenmeyer superduty 1000ml w.m.
  167,00
  Details
    

Partners